30 June 2017

Raya 6

Tido lewat. Around 3am. Pukul 5am bangun sebab nak on balik aircond. Rasa panas. Sambung tido. 8am terjaga dan tak rasa nak tido lagi walau semalam tido lewat sangat. Selalunya aku terganggu waktu tido sebab emosi tak stabil.

Rasa malas nak bangun. Takde semangat. Bukak ig, scroll kehidupan ntah sesiapa. Tengok cerita raya diorang.

Tapi aku berharap "raya" lekas berlalu. Berharap cepatlah hari gaji, aku ada banyak benda nak settle bayar ni. Serabut pikir nak beraya tapi berkira-kira bab duit risau tak cukup sampai hujung bulan. Ahhh... takkan nak list down apa benda yg serabut sangat tu kan.

Kadang2 bosan hidup asek nak fikir pasal duit untuk survive.

Takde mood. Belum ada mood nak habiskan saki baki 3 hari sebelum kerja ni dengan beraya.

No comments:

Post a Comment