28 November 2016

Taska Baru

Alhamdulillah... everything goes fine and smooth. 
Untuk hari pertama hantar anak2 ke taska baru, aku rasa lega dan senang hati nak tinggalkan diorang. Takde drama, takde suara anak2 menjerit menangis gegar grill. Taska lama, aku hantar ke tangan staff, diorang tutup grill pastu letak dan tinggalkan budak2 menangis dengan tangan genggam palang grill- goncang kuat2! *bole imagine? Aku pun bole nangis...

Impressed bila Syahmi tak nangis dengan staff taska. Padahal itu kali pertama dia nampak muka staff tu. Mungkin suasana taska yang jauh berbeza dari taska lama. Staff tu pandai melayan agaknya. Beza yuran RM50 dari taska lama tapi apa yang anak2 aku dapat, tak terbanding dengan RM50 tu... Wyna je nangis kejap. Dah besar2 tu gigih owner dukung nak pujuk...

While aku odw pegi opis, berjujuk pic whatapps anak2 yang owner hantar. Alhamdulillah.. nampak bahagia je diorang... ada banyak pic, tapi 3 keping je aku up


lega mak! have fun, learn more kids!

No comments:

Post a Comment