24 November 2016

Melawat Taska

Taska Baru.
Appointment dengan owner hari Ahad. sampai ke dapur, ke toilet puan owner tunjuk. siap menu makan, botol minuman untuk setiap anak. aku yang teruja rasa nak amik semua sudut. 

Rumah teres corner lot ni owner beli untuk dijadikan taska. kelebihannya, dia boleh renovate sesukahati, tak ada beban kenaikan sewa rumah atau isu tuan rumah suruh pindah macam sesetengah taska / tadika lain.
dinding taska penuh dengan hasil tangan anak2 taska. 
Owner cakap sayang nak bagi parents. hihi.
tengok la budak2 tu cepat adapt ngan orang baru...
*yang baju merah bukan owner

tepi rumah. owner ni memang suka mural.
dia selalu upah orang untuk lukis mural kat dinding. masa aku datang pun ada budak2 muda tengah warnakan mural.

ruang tamu


playroom for baby

jadual aktiviti. rasa nak baca semua! tapi tak sempat

officemate konsep 1 malaysia =))

No comments:

Post a Comment