14 November 2016

Rutin

tadi header gabak bebeno. ni ok sikit. tapi aku rasa macam patut kecikkan lagi ek?

now sabtu tak kerja.
pegi kerja hari dah terang, sampai rumah belum gelap lagi...
tapi bangun awal macam biasa jugak. so awal2 pagi lepas pump susu syahmi, sempat lagi masak nasik lemak buat tapau laki bini..
dalam thermos tu mee suah untuk syahmi, dan roti mantou untuk breakfast wyna. for lunch wyna makan apa yang taska masak. tapi kalau dia takde mood nak makan lauk taska, dia bedal food syahmi. haaa share2 la korang.

bila dah masuk taska, certain food tu better homemade. tapi... err... ada sesiapa jual homemade nuggets tak??

welcome back to taska!
aku pasangkan luggage tag kat cooler dan beg baju...
Sticker nama kecik2 tu, aku tempah. kalis air.

1 comment: