30 September 2014

Serabut

hari ni hari gaji. lepas tu masuk opis dengan aku tak plan ape yang aku nak buat hari ni sebelum aku tido semalam. so hari ni agak blur dan messy. dalam kepala ni macam2 benda aku nak buat tapi dok kalut...

- keje freelance editing, sehari je bole siap. bole siap hari ni

- filing filing filing sebelum ko blah dan hand over to person in charge

- update pricelist dalam website company, pun sehari je bole siap

- apa lagi yang ada dalam pc opis ni, clearkan.. maklum la dah 5 tahun kerja macam2 ada dalam ni...

- meja dah kemas lom? apa harta benda ko nak bawak balik ni? apa benda yg ko kena masuk dalam paper shredder?

- shaklee, i'm reaching highest point in my record, tapi macam belum cukup... ada 12 jam lagi ni nak cukupkan... kenot stay je ni tanpa berbuat apa2 untuk dapatkan lagi sikit point sebelum closing... but how? how? how????

- shopping, i need time to shop new outfits for new job, but when? when?? when??? sebab keje sampai jumaat, sabtu mak mertua datang stay sampai minggu depan... macam takde masa nak gi shopping

- shopping barang dapo, kemas rumah, apa nak masak untuk raya ni... sebab ramaaaiiii yang nak datang beraya ahad ni... how? when? what? where?

masa berjalan... tik tok tik tok tik tok tik tok... argh... if i can stop the time

No comments:

Post a Comment