03 September 2014

I love my Job!

jb tengah hujan sekarang ni. lately dah start hujan petang2... alhamdulillah...
krik...krik... krikkk...


kelab mak gojes senyap.
ibu khayla senyap... sedang merancang menu dinner mungkin.

aku cam serabut pun ada. *pms-ing
perkara yang sedang menyerabutkan kepala...

EDIT GAMBAR
120 keping gambar kena pilih dan edit3 ketol custom album - gambar pun belum tengok lagi macamana rupa... masa berjalan tak toleh ni... selagi lom siap sangkut la payment...

hari tu aku up gambar set pakej album, sebab ramai benor yang tak pasti macamana rupa "sticky album" dan "custom album"
yang putih ada besi kat bucu tu "custom album". yang coklat besar tu "sticky album".
album ni boleh bertukar2 design dan rupe, material je sama. so jangan tanya nape dalam gambar lain... ini contoh!

DUTA VITAMIN
order masuk, payment belum. amik risiko reserve. nak reserve bermakna aku kena dulukan modal. tapi berani sebab percaya kat kawan. bulan ni promo terbaik, dua produk sekali promo.

Mealshakes - buy 3 free 1 / Buy 6 free 2 (retail rm113 X 3 / 4 = RM84.75, less RM28.25)
Collagen powder - Buy 6 free 1 (retail RM298 X 6 / 7 = RM255, less 42.50)

ni citer harga retail, kalau beli harga ahli, lagi superb jimat. tak payah la sorang beli sampai 3 ke 6 set, pakat donate beli reramai, kan dapat jimat tu... jimat banyak! nak share beli ngan aku pun boleh....


KERJA BERGAJI
semalam interview.
esok pagi interview.
petang esok pun interview.
now ape aku nak excuse esok?

tamo citer pape. ini antara benda yang aku buat kat sini

kadang2 seronok jugak layan reflection, background, shadow... masa ni tengah ade mood nak buat... banyak yang kena improve... tak nampak real... gambar2 album kat atas tu pun aku crop pastu edit background. zuel tanya "ingatkan crop gambar tu".. dia ingat aku guna gambar asal, tak crop. pehh.. bangga jap... haha. padahal dia tengok dalam wasap je, tak jelas sangat kot.

dan all this things keep mixing in my head... blerrghhh!
eh iklan jap :

2 comments:

  1. heyyy..sy bz okeh..haha! merancang menu dinner tak lagi serabut---- thanx to u lah ya..:)
    actually bz sbb awal bulan.closing acc, acc gaji tu yg penting..ngeh3...
    nak cakap pasal album kawin je..

    --planning nak buat terus album family..3 of us..dah tak nak pikir pasal pic kawin yg sgt frustrating!!!
    in shaa Allah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihih... paham2...

      ok gak buat gambar album family... best tuh, pegi outdoor!

      Delete