18 September 2014

Durian Crepe Sedap

aku pernah ngidamkan Durian Crepe
buatan kak noni creative cakes dulu...

tapi sekarang ni dia cam dah busy kot nak buat... last aku nak order terus senyap sampai sekarang. terus merajuk unfriend kat fb. haha.

takpelah.

lepas tu, kawan aku, ex housemate masa aku study dulu, dia pegi kelas buat durian crepe ngan kak noni. walla! itu satu perkembangan yang bagus! aku pun excited nak jadi customer dan lepas dia mula bisnes durian crepe tu, berkotak2 dah aku ngoder... miahahaha... gemok! gemok!

sebab aku yakin resepi dia sama je ngan air tangan kak noni. buat durian crepe pun nak gi kelas ke? haaa tu la... sebab durian crepe ni ada special recipe laa kena gi kelas, bukan sebarang je buat. aku dah try durian crepe kat tempat lain, tak sedap!

yang lagi best durian crepe kawan aku ni makin lama makin tembam aku nengok. okey lah... layan gambar jom!


dan kawan aku order sticker untuk durian crepe dia... comel tak? kalau nak sticker camni boleh order yer... 

nampak nombor phone tu? aha kalau berminat nak order durian crepe, bole call. cuma sekarang ni durian tak berapa nak musim, so rehat kejap buat durian crepe. boleh je kot nak tanya2 bila ada musim durian crepe lagi... 

ok tu je nak citer. tangan gatal nak update blog tapi tak tau nak citer apa... 

No comments:

Post a Comment