21 July 2014

Status - part 2

kadang2 dalam berkawan ni memang macam2 perangai kawan ada yang kite kena hadap.

dan baru je tadik ngadap perangai budak2 sorang kawan sebaya...

mula2 rasa nak tampa
pastu ujung2 rasa nak tumbuk

sebelum aku rase nak terajang, baik aku stop chat

tapi dari sudut positif, kadang2 bagus ade kawan yang suke uji sabar seorang kawan...terus aku rase nak istiqfar banyak2... *marah niii

astaghfirullah wa atubu ilaihi
 اسْتَغْفِرُ الله وَ أتُوبُ إلَيْه 
I seek Allah's forgiveness' (Astaghfirullah) 
and 'I turn to Him in repentance' (Wa atubu ilaihi) 

ps : kawan yang ramai dah makin sikit, jangan terus takde langsung...

3 comments:

  1. "ps : kawan yang ramai dah makin sikit, jangan terus takde langsung..."
    Kan .. akak rasa bila umur makin meningkat, kawan makin sikit .. kenapa ntah .. haha mungkin sebab masing2 dah ada tanggungjawab kot.. =) hv a good day ain .. Selamat berpuasa juga ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi... itu dikira masih ramai cuma komitmen membataskan untuk berjumpe lepak macam dulu. cuma kawan yang ada ni kite cubalah jaga, jangan buat perangai bukan2, kawan dah tak ramai, kang makin lama makin takde kawan sebab kawan2 naik fedap... haha

      selamat beraya kak ^_^

      Delete
    2. Ain nanti kalau nak baca blog akak request je k..
      Akak locked sebab malas nak bagi stalker baca hal2 yg akak share ..
      (=_=)!

      Delete