28 April 2014

Pendek-pendek

1 - nak sampai kat opis aku, nampak warung tempat aku kadang2 beli sarapan dah ranap abes. dan abang ngan kakak yang jual tu ade je dok bincang ape tah, ngan sape ntah kat tepi jalan tu. kenapa tu? kena roboh? pokok hempap? runtuh dek ribut? tapi nampak keadaan tu tak macam roboh dek bencana alam. kalau betul ada sape2 yang robohkan warung tu, kesian gak la kat diorang tu... *ini spekulasi saja.

2 - isnin, hari yang takde semangat langsung nak keje. sampaikan malam tadi aku cakap kat zuel - kalau abang selalu balik lambat, kalau selalu bawak balik keta opis sampai pagi2 terpakse pegi keje sorang2... laaagiiiii rasa nak benti kerja. bulan lepas yuran taska RM350. bulan ni RM370. bulan depan RM400 agaknye... that's why aku cakap kat fb - kesian wyna balik lambat, lagi kesian mak dia... hahah.... kesian sebab kopak bayar yuran taska. cenggini nak nambah baby? nanti dulu la jawabnya.

3 - dah 2 kali dapat call ntah dari lelaki tanya pasal supplement. bile tanya nak supplement ape? dia jawab supplement kesihatan lelaki. laju2 je aku cakap, oo sori takde! *end call... sebab aku dah serik. masa 1st call, ada jantan saiko carik "ubat kuat"... peh tak boleh nak citer, aku rase macam nak bagi tapak kasut je bile ingat ayat dia tu... ni bukan sakit mati pucuk, ni sakit mental yang sangat kronik!

busy weeks! bai!


No comments:

Post a Comment