24 April 2014

FB Status

printscreen status FB

status semalam.... 

.....di balas hari ini....
 
tapi aku rase bukan tuju kat sorang dealer aje kooot mungkin ramai yang dah start bising atau mendesak... tu yang admin come out ngan status ni. tau tak last status dia bile? sebulan lepas.... bile dah ramai dealer bising, baru nak announce... 

yang ni pulak???

terdesak sangat nak menjual ke? atau seller dah takde rasa malu segan?



2 comments:

  1. 1- nampak status ni semalam. kenapa dah kuar status, baru nak bagi jawapan melaui fb jugak? before this dealer call ke, wassap ke, takkan xleh bgtaw mesin rosak ke hape kan??
    2-nenen pale hotak dia. meluat tgk iklan mcm ni.

    ReplyDelete
  2. kan... nak sambung topik ni sikit lagi kat entri baru

    ReplyDelete