07 March 2014

Sape yang start ni?

entri pendek


kalau kite tanak orang buat ape yang kite tak suke, kita jangan buat kat orang.

kalau kite sukeee sangat jadi budak nakal pegi menyakat kawan2,
jangan nak panas2 kalau kawan2 sakat kite balik...

kalau kite tak kisah orang cop macam2 sebab prinsip kite "lantak kau nak cakap ape",
jangan pulak kite nak sentap bile orang pun cakap "you think I care?"...

kalau kite rase terbuka dan tak kisah,
jangan ingat orang lain pun rasa sama macam kite rasa

kalau kite suke label2 orang just for sake of fun,
kenapa nak naik hangin bile orang guna balik label kite?
diorang pun nak make fun jugak.

patut bangga lah sebab orang tiru "label" yang kite cipta tu...tak gitu?
ke label tu ade "copyright"?

lain kali jangan mulakan. kan dah dapat.

No comments:

Post a Comment