06 March 2014

Aku Kau Dia

Pagi2 ni nengok ig... pastu aku teringat something then nak bebel lah kek sini...
Tajuk pun dah macam tajuk lagu gitu...

Motip aku nak tulis benda yang orang terbabit tak baca??

Ehh ni luahan je...

Dalam dok ko komplen2 pasal kawan ko yang sorang tu kan... aku terpikir gak... kalau nak bandingkan ko ngan aku kan.. dia tu lebih banyak bagi something untuk ko kot dari bagi aku? Aku tak berapa ingat la...tapi dia layan ko elok aper? Meh aku cakap "untunglaaahhh"

Tapi tetiba bile ko bengang ngan dia... keluar semua benda yg ko tak puas hati kat dia... ko lupe atau mungkin ko tak tau kot..yang ko ni bertuah sangat sebab dia..(dan kawan yg lain jugak ) sebenarnya dah buat yang terbaik untuk jaga hati ko... kalau nak bandingkan ngan aku laa... ko lebih istimewa dan bertuah... *ini bukan statement jealous... tapi aku pernah rase jealous ngan korang...cuma aku reti nak handle dan aku paham keadaan..eceh! Haha

Tapi sayang... dek kerana ikutkan hati... ko tak nampak semua perkara baik yang dia (dan orang lain) pernah buat kat ko...

Tak mustahil kalau satu hari nanti ko pun buat aku macam tu.... tak mustahil beb...

No comments:

Post a Comment