26 December 2013

Alahai Suami...

hari ni marathon up entri jee... haaa hadap pepuas... minggu lepas aku busy... ni pun busy jugak laa...tapi bole la rehat kejap... reward diri sendiri la konon~
bile cikpuan juainon masuk keje balik, maka kami aktifkan semula xtvt rutin waktu keje... chat kat YM. kekadang tu...topik bodo2 je aku je aku borak...

"ko tau tak...aku kan..tak leh aa jadi artist"


kejadahnya aku borak gini kan? tetiba je cakap kalau aku jadi retiss... jadik graphic artist je cukup lahhhh...selalu jugak dok cakap pasal laki sendiri. bukan ngumpat la... bukan kutuk. kite borak je. dan topik borak hal laki memasing ni kekadang aku drag gi citer kat zuel bile balik keje...




2 comments:

  1. Tapi. ........................
    bukan ke hubby share tu tanda dia ingat kt kita? ?? hahahha .. amboi uols ni ..kemain taw! gossip gitu ..hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... kak.. yerla...betul la share..tapi kalau suami saya tu lebih kepada nak "menyakat" umppp *cebik

      Delete