11 October 2013

Wyna Setahun!

sebenarnye kan... aku ade keje
tapi... adoiyai... mood nak meng-revamp display rack kat meeting room ni sekerat2... tak buat kang...sekarang ni bukan aku ade keje... buhsan~~


aku nak uninstall YM.. makin lama makin sikit frenlist aku, tak tau mana pegi... diorang pun dah takde masa nak layan YM agaknye... dulu ade 3-4 orang geng wajib YM, pastu sorang...sorang dah tak main ym atas tuntutan kerjaya dan masa... dah ym aku tu takat jadi perhiasan je la~

pasni kalau nak chat pun, fb ade...wasap ade..skype pun ade...pandai2 la carik...

Panjang mukadimah...

Hari ni Wyna genap setahun... sebenarnya rasa macam special day hari ni, tapi  aku tak tau cemana nak meng-expressi-kan rasa ni... nak belikan kek ngan hadiah pun, budak ni bukan tau ape... masa balik kampung minggu lepas, ade laa buat birthday celebration kecik2, saje makan reramai ngan mak mentua, biras, adik2 ipar.... beli kek pun slice cake je 3 ketul... konon b'day zuel, wyna ngan aku lah, tapi jangan kata wyna makan kek, nak tiup lilin pun dia punya takut... sampai tarik2 baju aku, tanak turun dari riba... camni tahun depan tak payah ade lilin2 okey?


muke cuak nengok api atas kek
tindik telinga kat poh kong - giant muar
pool tempat sepahkan mainan

jadik la tu hadiah untuk Wyna~~

No comments:

Post a Comment