11 October 2013

Duduk bersimpuh jauh-jauh


dulu kan....
kak D ade twitter... suke laa aku ngan june dok menyakat... tapi lepas tu kak D tutup akaun twitter dia.. salah satu sebabnya, dia pun tak tau ape pokok pangkal yang follower dia dok bercerita... so dia quit twitter... tapi ade jugak sebab lain yang menyebabkan kak D quit twitter...


so do I... aku kekadang merasakan begitu...tapi bukan kat twitter lah. duduk dalam kelompok yang ramai, tapi aku tak tau banyak benda pun. sometimes rasa nak blah je dari jadi pekak dan bisu dalam tu, nasib tak buta lagi... lebih ketara... semua orang ade benda yang sama, tapi aku takde. pastu reramai dok diskas...eh! memang rase nak delete je lah...hahaha...

yeah...macam ko cakap...kite tak best ekk! orang tak best dok dalam kelompok yang best, memang tak best betul rasanya...ehh bukan2... mungkin aku duduk dalam kelompok yang kurang tepat...agaknyelah!



2 comments:

  1. So do i ... kadang aku pun menggendong perasaan tu ...Agaknya, kita dalam kelompok yang sama.. ? haha

    ReplyDelete