06 March 2012

Masuk dalam Tempurung

masih meneruskan misi....

... misi tak mo tweet... ha ha ha (tak kelakar pun?)

dah 2 hari aku tak tweet, semalam aku emcee, duduk rumah lepak, makan, tido kat rumah mak sendiri... sangat heaven.

petang balik usha2 kemas dapo sikit je. lepas tu lepak lagi layan blue ray. bukan cd blue ok.

zuel balik lewat, dan sepanjang minggu ni memang dia akan lewat, kena stayback kat opis. hurghh, bosan ok laki balik lambat. dok rumah sorang.

untuk sementara waktu ni kepala hotak aku semak nak masuk cite2 hal orang lain, jadi aku memilih untuk fokus buat keje dari layan internet. "masuk dalam tempurung" - buat hal sendiri.

masuk ym tapi aku invi. skype memang sentiasa invi pun. google chrome bukak sekali sekala. bukak tweet bile satu2 task dah siap. baca tweet orang je. malas mencelah, maupun update citer sendiri. tiada ape yang menarik wat mase ni....

stalker kekasih gelap aku. jeles? ahaks! kalau aku jeles pun aku bole watpe... bak kata lolo, friend is a gift, not right.

sroooot! mukus suam2 mule nak penuhi batang idung, sedut sampai pening. pastu mata stim, lalok. tanda2 nak kena selsema. demam la.. demam la... (ade ko orang mintak sakit?) cheh! dasar tak bersyukur aku ni!

ouh teringin coconut shake. zass! tak leh ar, next time je la gi beli.

1 comment: