04 February 2012

Belum Berjaya? Cuba Lagi...

kekadang kat opis aku tak dapat nak berikan tumpuan pada keje...

kekadang aku mual dengan dunia siber...
eh aku rasa macam nak quit YM, Twitter serta FB...
nope... bukan tutup akaun... just tak mahu beraktiviti kat sana...

ade masa kan, aku rase semak lah follow up menda2 ni... mencurik banyak masa keje aku... (salah sendiri la kaannn)

hari ni sabtu, aku keje setiap minggu pertama. tetiba hari ni hari yang aku rasa aku sibuk sangat...hari yang aku sangat bole fokus keje...

lagipun hari cuti ni la timeline twitter, status FB...agak perlahan bergerak dan geng2 se"chatting" kat YM takde.

sebabnya hari ni tak ramai orang keje, tak guna tenet kat opis, jadi 3 benda tu pun "kurang" jugak...

aku tak la aktif pantas ber - FB, aku dah lamaaa tak tulis status kat FB. yang ada cuma komen, like, last... upload gambar kawin. tu je. tulis status kosong gitu je, takde la.

sebabnya status2 merapu meraban tu aku taip kat twitter. tu pun kekadang bosan. so tak tulis ape2. diam.

sejak "kembar terpisah" aku takde lagi kat YM, terasa betul kosong YM aku T_T
aku tak tau la, nape ngan dia ni, kami hampir boleh masuk ape je cerita. hari2 adeee je menda nak dijadikan issue.

aku rasa adelah lebih baik aku stop keje2 tak mendatangkan hasil ni dan fokus kat kerja kerja kerja kerja (tu tandanya memang aku ade banyak keje)

tapi blog aku kekalkan... mana leh...ni bilik tempat aku "cakap sorang-sorang"....
to "kembar terpisah" - kalau nak bagitau ape2 kat FB atau Twitter, sile @mention

urgh... nak terkucil pulakk.

bai!

2 comments:

  1. alah sian dier...sorry yang "erk aku ker ko yg maksudkan?" ai busy yang :( nnti kita borak panjang kat tpt lain pula..port baru...kehkehkeh..eeeh wa kan ader..YM tue kadang2 kot baru buka..kadang2 aku sendiri malas hehehe

    ReplyDelete
  2. ahaha kembar terpisah tu kan ayat ko...tapi takde la sentap. ai paham u bizi suda. wasap pun dah cukup n rasa lagi best...sebab bole anytime anywhere... chewah!

    ReplyDelete