06 January 2012

GOODIE BAGS a.k.a DOORGIFT

takde keje... jadi ape kata update blog

ada yang kata doorgift, ada yang kata goodie bags... ok ni upload dulu ape yang telah diberikan kepada tetamu-tetamu sebagai tanda penghargaan....


kad diedar lebih dari 500 kad, dan aku sediakan dalam 1000 beg hitam putih (main goodies) dan 200 beg kupu2 untuk extra....

semua beg ada 3 items terdiri daripada :

SET 1
- bekas kaca
- asmaul husna
- mashmellow

SET 2 (for non muslim guest)
- bekas kaca
- losyen comel
- mashmellow

SET 3 (extra bag kalau tak cukup)
- vintage small cup
- tissue case
- losyen comel
- mashmellow

daaannnn.... now kat rumah aku ade lagi belen 100 lebih beg. sape nak?

and the cute glasses case with ribbon ni aku rase nak let go... atau buat give away pun macam best kan? macam laaa blog ni ramai visitor

nanti la aku pikir ape nak wat...


next next next entri nanti Insya Allah aku up citer item for sale.. takde la banyak, macam tray hantaran aku... kasut sanding... bole la bukak :

3 comments:

  1. wahh... ain siap boleh buat sale lagi! wiwit...
    cantik la bekas ni. mintak!! hehehe

    ReplyDelete
  2. ada barang lebih ni... tu yang rase nak let go... mintak eh? turun jb lar... ade bran? =p

    ReplyDelete
  3. Nak tnye buat asmaul husna dimana...boleh email sya x hajarmailiki@gmail.com

    ReplyDelete