02 January 2012

2012



2012... tahun baru

... jawatan baru
... rumah baru
... tanggungjawab baru
... schedule baru
... tinggal dengan orang baru
... alam baru
... hidup baru

6 comments:

  1. ain, henna cantik, baju cantik, inai hujung jari merah cun.. cincin tu pun cantik!

    selamat pengantin baru. barakallah ain~ update cte honeymoon plssss

    ReplyDelete
  2. ehehe... sebenarnya entri pasal lexis tu dah ada...gambar je lom keluarkan... Insya Allah saya akan tulis ya...

    ps : tu pix time bertandang. hehe

    ReplyDelete
  3. ni warna pink belacan ke ape ni ain? dah ada dah??? tapi tak publish lagi ea?

    best x? best x? tak menyempat betul~

    ReplyDelete
  4. lexis tu best, cuma lokasi dia je buatkan visitor takde aktiviti lain nak buat, sebab kat PD kan... bukan ade ape sgt, kalau nak santai2 jauh dari bandar, nak lepak kat bilik sambil selam2 kolam, this is the best place...

    eh..alaaa dah review pulak. ehehehe

    ReplyDelete
  5. tetttt...sudah ter'review' sikit. hekhek. sambung2~

    ReplyDelete