18 November 2011

IKLAN : DOORGIFT

bukan citer barang kawin, cuma nak spread antara doorgift (snek ringan) yang best dan murah. siyes!

kalau ade sesape yang bole dapatkan doogift lebih best dan harga lebih murah dari sini, 
sile komen kat bawah yer~


akak yang jual ni sangat la friendly, baik dan cepat jawab soalan. tak dapat email, by sms. tak leh sms, by call. dan harga doorgift yang dia buat, sangat affordable! siyes!

2 comments:

  1. rm1.30 utk marshmellow dalam bekas plastik is actually quite expensive.. sbb if buat sendiri mmg sgt murah.

    bekas plastik tu kos nya maksimum 20sen je. pastu marshmellow bole beli borong. rs nya dgn kuantiti utk bekas tu plg mhl pun 50 sen. tu da kira mhl. pastu sticker atas bekas br bape kan..

    just my opinion. sbb marshmellow tu bole beli je. klu cupcake ke cookies ke maybe ok la hrga cmtu... :)

    ReplyDelete
  2. cik nurulain

    yes, agree with you. kalau marshmellow dalam mangkuk ni, agak pricey jugak berbanding kite buat sendiri. cuma, saya tengok, RB ni jual lebih murah kalau compare dengan seller lain.

    ps : tetiba dapat idea nak "tapau" masmelo pulak (hari makin singkat, macam2 pulak aku pikir...haha)

    ReplyDelete