30 October 2011

SUNNY SUNDAY


dia yang aku kenal sejak lebih 2 tahun lepas bukan mat bunga... siyes.

sesuatu yang aku tak pernah harap, tak pernah terfikir, tak pernah expect....
- dapat bunga kat opis... by delivery... macam dalam drama melayu tu.... hehehe. nama pun drama, jarang berlaku dalam realiti idup aku la...
lagipun bukan ke lelaki rasa membazir  bagi bunga ni, bukan leh dimakan....

aku speechless masa tu, menggigil pun ada...segan sendiri pun ada...sib baik la opismate takde yang perasan....  (^_^)

nak balik pun aku tunggu opis dah clear, tinggal keta aku seketul je kat park tu baru laa aku nak turun....

tQ tQ tQ kat orang yang kasi bunga ni...aku langsung tak notice pun... dan kerana wishes kat bunga tu jugak baru aku sedar, hari tu adalah hari Jumaat - 28 Oktober....2 hari lagi birthday aku....

tengok? birthday sendiri pun lupa suda....asek kira hari nak kawin je.....
hadiah dari adik aku....huhuhu.....

tahun ni memang aku tak letak birth date kat fb atau wishlist kat blog macam tahun lepas.
saja....tahun lepas memang ramai yang wish sebab appear kat fb dan blog....
tahun ni aku nak tengok, sape yang ingat birthday aku.... ingat yang betul2 ingat dalam ingatan, bukan sebab tengok kat fb atau blog....

takde. yang ingat cuma family je la... ngan zuel.

kawan2 takde sorang pun yang wish.....aku tak kisah sangat la... tapi yang buat aku nak gelak guling2 tu... mana minah yang kononnya anggap aku ni "bestfren" sampai merajuk2 sentap hari tu? (citer kat sini) takde wish pun? aih takkan la lupe birthday "bestfren?" ke terlupe sebab tensen semalam ganu kalah? hahahaha

tu yang aku rasa lawak....oh, aku lupe, aku kan dah di"lucutkan" jawatan dari title "bestfren".... puncanya aku tak "mewajibkan" a.k.a beriya2 ajak dia datang awal time wedding aku.... jadi takde la wish birthday ni....

kuikuikuikui.....



2 comments:

  1. bila bufday ko??? aku tak tahu punnnnnn

    ReplyDelete
  2. kaaahhh kaaahhhh

    ko pegi makan tuti fruti hari ahad tu mana nak tau birthday aku...

    ngeehhh! ok b'day aku 30 oktober. cepat! masuk dalam reminder! =p

    budak2 lain baru wish kat aku semalam...termasuk ler dia tu... eheheh

    ReplyDelete