17 October 2011

MACAM-MACAM WATAK PENGGUNA FACEBOOK

1. MODEL : Tukar gambar setiap hari


2. PENJENAYAH : Tukar nama setiap hari...


3. OVER ACTING @ PERASAN BAGUS : Namanya menggunakan simbol2 sehingga menyusahkan kwn2 nak cari terutamanya ketika kecemasan (Contoh :: 71M@T -> Jimat)


4. WARTAWAN : suka menyebarkan pesanan, walaupun tak penting !


5. PENGGANAS : Suka menyebarkan link yang menakutkan (contoh : sila sebarkan pesanan ini jika tidak anda akan ditimpa kesusahan @ bencana etc)


6. BINTANG FILEM : Suka update status setiap 5 minit


7. BINGUNG : Tidak dapat membezakan ruang untuk wall post atau status -.-'


8. PERASAN HEBAT : Selalu melaporkan dimana lokasi semasa setiap masa ! Contoh ( otw ke Mydin Mall ) kemudian ( di Mydin Mall shopping jap ) kemudian ( karaoke di Mydin Mall ) bla..bla..bla.. Semuanya berlaku dlm 1 jam. So annoying okayy -.-''


9. BUDAK HINGUSAN : Selalu menampilkan gambar dgn gaya aksi ! (contohnya amek gmbr dgn mulut terbuka luas, tak takut ke lalat masuk dlm mulut ?)


10. SHOWOFF : Nak makan pun siap ambil gambar dulu dan dibuat pic profile. MOTIFFFFFF ? :DD —


kalau dah semua ANNOY! ko shut down je la FB kauu.... tak payah campur...

No comments:

Post a Comment