27 September 2011

TAKDE GIGI EH?

Woohooo

Workspace aku sepah… dengan tisu, ngan kertas yang diconteng, dengan botol2 product company… tanda ape? Tanda aku busy laa…. Siyes, orang kata budak GD ni kalau meja dia bersih je, tanda takde keje. =p


Ok, hari ni busy sikit, tapi bukan busy keje opis. Busy dengan checklist wedding preparation. Dalam pada aku “jalan-jalan cari idea” kat google world, terjumpe la satu blog ni, terus laju je aku ym akira. (ceh…skrang panggil akira laaa)

Aku : blog walking
Aku : jumpe :

Akira : ape

Aku : agyyy
Aku : angattt
Aku : tow
Aku : lew
Aku : gy

Akira : gay

Aku : rasa nak tampo
Aku : GLE - gile
Aku : agyy - lagi
Aku : gn - ngan / dengan
Aku : adoi
Aku : budak ni takde gg ke
Aku : cane la aku sesat masuk sini
Aku : tgk2 entri cite dia gado ngan pakwe..pastu bebaik siap ckp tak leh tinggal each other
Aku : scroll bawah sikit..
Aku : "haaaapppyy 4 MONTHSSSSSS BABY "
Aku : AHHHH BONGOKS!

Aku : 4 bulan tak yah aaaa nak cite
Aku : lempang nak?
Aku : ta = tak
Aku: na = nak
Aku : huh!

Akira : KAKAKAKKA
Akira : miskin
Akira : failed bab typing

Aku : mara = marah, ah = lah.. budak ni fail BM kot

Tambah lagi :

- bagyyy sape2 yg ta gy agyyy, better gy laaa
- kereta gn jam agyy,
- agy due minit saye dan rashhh da msuk 4 bulan!
- SAYANG AWAAK ANGAT
- mesty cm bodoh gle an?
- taw cne tuh? msty taaataaaw :D
- andd kitorg pusing satu ww, na decide na mkn ape, mle2 amo mam spageti sebb mahal an?
- sooo harini hary ahad,


LAST!

selamat ayie ayee :D

**********************************************************************


No comments:

Post a Comment