20 September 2011

PENGARUH JUNE

DUA KALI DALAM MASA 30 HARI!!

1st aku pergi kat KSL City, bajet nak bukak puase, tapi aku dah makan nasi siap2 kat bazar, lepas tu makan lagi kat KSL City. tak habis. sebab masing2 kenyang dah.

2nd lepas raya, raya ke 4, orang pegi beraya, aku pegi makan kat kat Tebrau City pulak... tapi decoration kat Tebrau City ni best lah... tu yang dok hambik gambar jek! and kali ni makan habis, licin!


kalau tang makan ni, tau je la sape otai yang suggest aku pi sini....
omm nom nom nom...

**************************************************************

No comments:

Post a Comment