09 August 2011

IKLAN : KARIKATUR



mule2 ingat nak buat karikatur ni untuk design kad kawin, tapi tak jadi... so aku apply untuk items lain... amacam? ade iras2 tak?

kartun ni ade yang kata seiras, ade yang kata tak sama langsung, pelik, dan tak kurang pulak yang komen macam dia lagi teror lukis kartun.

okey.. untuk yang berminat nak "karikatur"kan wajah dengan harga yang amat berpatutan, bole la pegi sini :



ps : kartun ni aku combine, tukar warna dan letak background sendiri. lukisan asal hanyalah kartun solo...

No comments:

Post a Comment