05 April 2011

AWAS! ENTRI BERBAHAYA!

AWAS! ENTRI INI SANGAT BAHAYA, BOLEH MENYEBABKAN MUNTAH-MUNTAH DAN CERET-BERET PADA SI PEMBACA. WANITA MENGANDUNG DILARANG BACA SAMA SEKALI (takut terkenan). BEGITU JUGAK PESAKIT JANTUNG, ASMA, SEMPUT, SAKIT HATI, SAKIT DENGKI, DAN SAKIT MULUT AKIBAT MENGUTUK....


NOTA : KALAU NAK BACA JUGAK SILA SEDIAKAN UBAT SECUKUPNYA.

pagi2 masuk opis, macam biasa, aku check email, facebook dan blog. langsung takde niat nak update, just nak baca citer kat blog kengkawan. aku klik je mana2 entri yang terbaru. salah satunya ialah entri Si Laskar

jadi tak semena2 nak cari hiburan di pagi hari, aku pun try ler WEB PERASAN SENDIRI. hasilnya tidak mengecewakan, tapi mungkin lepas ni korang yang baca akan terkena penyakit seperti yang telah disebutkan sebelum korang baca entri ni... aha jangan cakap aku tak bagi amaran ye!!

dulu ada beberapa orang cakap memang muka aku ni ade iras2 dia. tapi aku yakin TAK MUNGKIN! tapi adik aku pun kekadang ade cakap jugak yang muka aku macam dia... tapi aku anggap je yang adik aku tu nak BODEKKK!

cube korang tengok... sama ke????

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

MyHeritage: Celebrity Morph

aku tak puas hati... aku try gambar lain....
MyHeritage: Celebrity Morph

ok laaa.... tak nak kecewakan korang kan... aku try gambar passport nih.... muka depan! tak main la angle2 ni....
MyHeritage: Celebrity Morph

Garcelle Beauvais-Nilon
entah sape ni....aku tak kenal langsung....
agak2 rindu nak tengok muka Siti Nurhaliza jaman muda2 dulu, bole lah tengok muka aku kat angle 45 darjah.... (jadahnyerrr!)
ok dah, pegi lap muntah korang tu....

+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=

No comments:

Post a Comment