10 March 2011

KHAT KUFI

ADA SESIAPA BERMINAT NAK TEMPAH KHAT KUFI?

baru-baru ni aku ada tempah khat kufi dari someone yang aku jumpa dari google.com

harganya amat berpatutan dan ramah orangnya, refer pada email dan sms yang dibalas lah. ini khat yang aku tempah :



ada banyak lagi jenis2 khat yang beliau hasilkan. bole tengok kat blog dan facebook dia. tulisan khat ni bole jugak mintak dia printkan atas kanvas dan jadikan salah satu hiasan di dinding rumah atau pun pejabat anda. kalau nak print sendiri pun bole jugak, cuma bayar upah design tulisan khat saja. harganya amat amat amat lah berpatutan. highly recommended!

berminat? KLIK la :

No comments:

Post a Comment