01 March 2011

5 Tabiat Saya


BARU HABIS TULIS 1 ENTRI, CIK FARA PULAK SHOUT KAT BOX SEBELAH OFFER BUAT TAG....

tapi yang menariknya tag ni ada peluang untuk dapat hadiah tau. aha. jom kita join!

Peraturan Tagging '5 TABIAT SAYA'

1. Link kan entry ini ke blog anda

2. Senaraikan TABIAT anda

3. Tag 5 orang untuk senaraikan TABIAT mereka pulak

4. Dah selesai, link kan entry anda tu kat ruangan COMMENT entry ini (di blog k.wawa)

Nota
1. Game ini berlangsung sehingga 4 Mac 2011
2. Entry anda akan diundi secara rawak untuk menerima GIFT daripada saya

5 TABIAT SAYA


TIDO SIANG bila ada kesempatan.... ala2 dah macam aktiviti wajib dikala hari cuti.


ehh ni gambar korek idung. tak tak tak... aku ni suke TERRR gigit kuku jari tangan bile runsing atau bile sedang asyik memikirkan sesuatu. habit yang tak bagus, sedang usaha untuk stop!


setiap pagi...sebelum pegi keje, aku mesti nak kena minum nescafe.
kalau tak minum tu rasa ngantukkk je pepagi hari.


kalau makan nasik, mesti nak lauk yang pedas.
sampai meleleh air hidung pun takpe... tak pedas, tak sedap!


aku memang penggemar coklat.... pernah satu hari tu, keinginan yang membuak2...
aku terus pegi kedai coklat yang besar, haaaa tau lak tak terpilih coklat...semua shedapppp


okey... sekarang nak tau ape pulak tabiat 5 bloggers neh!

BRADER MOHZAM
NUR STYLE
FAMY
FINIE
EFA ZARIFA

GOOD LUCK!

+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=

No comments:

Post a Comment