02 November 2010

PROTON INSPIRA

jarang aku nak cerita pasal kereta kat sini. rasenya ni 1st time aku citer pasal keta (yang bukan milik aku).

pagi ni aku gugel proton inspira, nak tengok dengan lebih jelas.
MORE PIX
INFO

1st impression...

cantiknyaaaaaaaa!!!! terus macam nak demam je rase tengok gambar2 keta ni.
dan rase cam nak cancel je plan nak beli kereta "comel".

LOVE : LOVE : LOVE : LOVE
Proton Inspira is now open for booking at any Proton dealer with a deposit of RM1,000. The tentative pricing starts from RM79,888 OTR for the 1.8 manual up to not more than RM95k for the top of the line.
ps : aku plan nak beli myvi atau viva elite je... itupun ntah-ntah ambik second-hand car. tak mampulah nak beli keta mahal2...
=p

No comments:

Post a Comment